skip to Main Content
Measurelet Henter Senior Director Fra Farmagigant Til At Skalere I 2022

Measurelet henter Senior Director fra farmagigant til at skalere i 2022

Niels Kristian Bau-Madsen er tiltrådt som CTO og COO i Measurelet. Han skal bl.a. stå i spidsen for CE-godkendelsen af Measurelet Toilet, produktudvikling og kvalitetssikring, når det højteknologiske toilet rammer markedet allerede i slutningen af 2022.

Measurelet hentede i foråret en investering på 21 millioner kroner, der skal bringe det højteknologiske toilet Measurelet Toilet på markedet. En CE-godkendelse venter lige om hjørnet, og dermed er medtech-virksomheden efter 5 års udviklingsrejse klar til at skalere virksomheden og gå på markedet med Measurelet Toilet allerede i slutningen af året.

Produkt med kæmpe potentiale

Fra 1. oktober er Niels Kristian Bau-Madsen tiltrådt som CTO og COO i Measurelet. En af de første opgaver er at gøre Measurelet Toilet klar til en CE-mærkning. Noget han allerede har arbejdet på et stykke tid, da han tilbage i forsommeren startede som konsulent for Measurelet.

– Jeg synes rigtig godt om virksomheden og ser et produkt med et kæmpe potentiale. Det glæder jeg mig rigtig meget til at forløse. Jeg brænder især for mindre virksomheder og hele processen med at bygge forretningen op. Jeg tror på, at det bliver både spændende og sjovt at være end del af Measurelets rejse, siger Niels Kristian Bau-Madsen.

Niels Kristian Bau-Madsen er oprindeligt uddannet maskiningeniør (M.Sc.) med en Ph.d fra Aalborg Universitet. Senest har han haft en 4,5-årig overgangsrolle som Senior Director hos den amerikanske farmaprodukt gigant Zoetis. Det skyldes, at han var en af medejerne af Scandinavian Micro Biodevices (SMB), som blev solgt til Zoetis for 526 millioner kroner i 2016. I SMB var Niels Kristian Bau-Maden medejer og COO med ansvar for bl.a. produktudviklingen, produktion, forsyningskæde, kvalitetssikring og IT.

Stor kapacitet fra startup-miljøet

Measurelet er i løbet af sommeren 2022 flyttet i nye og større lokaler i DTU Science Park i Nordsjælland, hvor der er plads til lager og produktionsfaciliteter. Hos Measurelet lægger direktør Marie Lommer Bagger da heller ikke skjul på, at virksomheden har været heldig at kunne hente Niels Kristian Bau-Madsen ind på det helt rigtige tidspunkt.

– Vi er utrolig stolte over, at vi har fået en kapacitet som Niels Kristian med i teamet. Niels Kristian kender i den grad startup-miljøet indefra og ved, hvad der skal til for at transformere en virksomhed fra forsknings- og udviklingsstadiet til en profitabel, produktorienteret forretning. Han har en imponerende erfaring og viden, som er uvurderlig for den rejse, Measurelet står over for de kommende år. Og så er han et meget inspirerende menneske og en god sparringspartner,” siger direktør Marie Lommer Bagger.

Milepæle hos Measurelet de seneste 5 år

2017 – Vinder af Region Hovedstadens innovationskonkurrence
2017 – Vinder af Berlingske Business Boost
2018 – Milestone Innovation Award
2019 – Vinder af Rolemodel of the Year, Wonder Tech Woman
2019 – Measurelet Output introduceres på de første danske hospitaler
2020 – Vinder af Rotary Iværksætterpris
2021 – Measurelet Toilet installeret på den første danske hospitalsafdeling
2022 – Measurelet opnår investering på 21 mio. kr. hos Vækstfonden (leadinvestor), PreSeed Ventures (co-investor) og Dreamcraft Ventures samt en række mindre private investorer.
2022 – Dansk Erhverv udråber direktør for Measurelet, Marie Lommer Bagger, som én af de 25 kvindelige iværksættere, du bør kende i 2022
2022 – CE-mærkning af Measurelet Toilet forventes i november.

Lad os digitalisere væskeregnskabet

med store gevinster

Få viden om det løbende udviklingsarbejde i Measurelet, og følg sundhedsprofessionelle og patienters brug af fremtidens digitale løsninger.

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?