skip to Main Content
Ny Produktspecialist Klar Til Stor Lancering I 2022

Ny produktspecialist klar til stor lancering i 2022

Charlott Stelzer er tiltrådt som produktspecialist i Measurelet. Charlott skal bl.a. stå bag lanceringen af Measurelet Toilet i 2022 – et produkt, der blev udpeget som vinder af Region Hovedstadens innovationskonkurrence i 2017.

Measurelet har netop rundet en af de helt store milepæle i 2021: Installationen af Measurelet Toilet på det første hospital i Danmark.

Measurelet har siden 2017 udviklet produkter til digitaliseringen af målinger af væskeregnskaber. Med lanceringen af det intelligente toilet træder medtech-virksomheden ind i en ny fase. Netop derfor har Measurelet budt velkommen til Charlott Stelzer, som fremover vil være produktspecialist og have tæt dialog med både hospitaler og fagspecialister fra andre brancher.

Mangeårig erfaring fra sundhedssektoren

Charlott Stelzer er uddannet sygeplejerske og har de seneste 14 år været ansat i Coloplast Danmark, hvor hun bl.a. har faciliteret Coloplast Stomiskole for sygeplejersker i en årrække. Hun har desuden været iværksætter med sin egen forretning.

Charlott Stelzer blev en del af Measurelet den 1. oktober 2021 og skal bl.a. i dialog med sundhedsprofessionelle i forbindelse med lanceringen af Measurelet Toilet i 2022 samt Measurelets øvrige produkter som bl.a. Measurelet Output og Measurelet Input.

– Mange processer i sundhedssektoren er efterhånden digitaliseret, men på væskebalanceområdet udføres væskeregnskaber stadig med bækkener, pen og papir. Jeg glæder mig derfor utrolig meget til at lancere Measurelet Toilet og til at komme ud på afdelingerne og vise dem, hvor distruptivt det er. Og så er jeg bare stolt af at repræsentere Measurelet med produkter, som åbner nogle hele nye muligheder for fremtidens sundhedsvæsen. Produkter, som taler lige ind i en tid, hvor vi mangler sygeplejehænder og ressourcer,” siger Charlott Stelzer.

Klar til introduktion på hospitaler

Hos Measurelet har der i mange år været massivt fokus på udviklingsarbejdet, men i takt med lanceringen af flere produkter, er fokus nu også rettet mod resultaterne af samarbejdet med danske forskere og hospitaler samt implementeringen af produkterne på afdelingerne.

– Vi synes, vi er utroligt heldige, at vi kan tiltrække en kandidat som Charlott, der både har den sundhedsfaglige baggrund som sygeplejerske, er markedsføringsøkonom og hertil har en solid erfaring fra Coloplast. Nu glæder vi os til at introducere Measurelet Toilet på endnu flere danske hospitaler,” siger stifter og CEO Marie Lommer Bagger.

Fakta om Measurelet

  • Measurelet blev grundlagt i 2017, da stifterne bag vandt Region Hovedstadens innovationskonkurrence med ’det intelligente toilet’.
  • Measurelet vandt desuden Berlingske Business Boost samme år.
  • Under udviklingen af toilettet har Measurelet haft fokus på at gøre proceduren med måling af væskeregnskaber lettere, mens der samtidig arbejdes med bruger- og datadreven innovation.
  • I 2019 blev Measurelet Output bl.a. introduceret på markedet
  • I 2021 – efter fem års udviklingsarbejde – er medtech-virksomheden endelig klar med Measurelet Toilet.
  • Measurelet Toilet er installeret på afdelingen for hjertesygdomme på Gentofte Hospital, hvor der p.t. foretages kliniske tests inden lanceringen i foråret 2022.
Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?