skip to Main Content
Lokalpolitikere I Rudersdal Besøger Measurelet

Lokalpolitikere i Rudersdal besøger Measurelet

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Rudersdal Kommune har den 15. maj været på besøg hos Measurelet i DTU Science Park for at se et eksempel på, hvordan lokale iværksættere udvikler ny teknologi til hospitalerne.

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Rudersdal Kommune var i denne uge på besøg hos Measurelet for at se nærmere på, hvordan Measurelet har udviklet et højteknologisk toilet til hospitalerne.

Stifter og CEO i Measurelet Marie Lommer Bagger vandt i 2017 Region Hovedstadens idékonkurrence ”Du er genial” sammen med sygeplejekollega Louise Bangsgaard. Det blev startskuddet til udviklingen af Measurelet Toilet, som automatiserer måling og registrering af output hos patienter og dermed helt kan afløse brugen af bækkener i mange tilfælde. Det blev demonstreret for politikerne, som sagtens kunne se potentialet på hospitalerne.

”Jeg tror aldrig, jeg har set et toilet med så meget teknologi,” har Christoffer Buster Reinhardt (C) efterfølgende skrevet på LinkedIn. Han mener samtidig, at det er på tide at gentage konkurrencen for at understøtte endnu flere gode ideer blandt medarbejdere i regionen.

Også fungerende formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalg Jakob Netteberg (B) er begejstret.

”Dét er altså smart,” skriver Jacob Netteberg om toilettet på LinkedIn og tilføjer: ”Jeg har sagt det før – og gentager det gerne. De krøllede hjerner og gode ideer er vores ‘guld’!”

Hos Measurelet er vi utroligt glade for de fine ord og opbakningen fra udvalget. Vi er ikke i tvivl om, at Region Hovedstadens konkurrence er årsagen til, at vi står her i dag – 7 år efter. Vi tror samtidig på, at Measurelet kan være med til at løse nogle af de aktuelle og fremtidige udfordringer med at håndtere sygepleje med færre hænder.

På billedet: Randi Mondorf (V), Christoffer Buster Reinhardt (C) og Marie Lommer Bagger.

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?