skip to Main Content
Measurelet Fejrede Helt Særlig Milepæl

Measurelet fejrede helt særlig milepæl

Stort tak til alle, som kiggede forbi Measurelets reception den 22. november. Measurelet fejrede, at virksomheden er gået fra start-up til scale-up med en CE-godkendelse i hånden inden årets udgang.

Efter 5 års udviklingsarbejde, adskillige prototyper og hårdt arbejde kan patienter på danske hospitaler snart scanne sig ind på Measurelet Toilet. Det blev fejret ved en reception den 22. november i Measurelets nye og større lokaler i DTU Science Park i Hørsholm.

Det seneste år er Measurelet gået fra start-up til scale-up, og med en CE-godkendelse af Measurelet Toilet lige om hjørnet har stifter af virksomheden Marie Lommer Bagger og hendes team nået en helt særlig milepæl. Ideen til toilettet var nemlig hele årsagen til, at hun forlod sit job som sygeplejerske og kastede sig ud som iværksætter.

”Jeg er nødt til at knibe mig lidt i armen en gang i mellem over, hvor vi står i dag. Tusind tak til alle jer, der er kommet for at bakke os op her i dag. Tak til vores investorer: Havde I ikke troet på os, stod vi ikke her i dag. Tak til de tidlige investorer. Det var jer, der tog den allerstørste risiko. Jeg kom med en tosset idé, og det troede I rent faktisk på. Også en stor tak til de nye investorer, som nu gør det muligt for os at skalere virksomheden og ramme markedet,” sagde Marie Lommer Bagger, der herudover takkede både hendes tidligere kollega Louise Bangsgaard, som var med til at lancere ideen, samt alle der har støttet op om hende og teamet på hele udviklingsrejsen.

reception measurelet

Spændende 2023 i vente

I løbet af sommeren rykkede Measurelet fra Future Box – en inkubator og accelerator for start-up virksomheder – til DTU Science Park i Hørsholm, som skal huse et hastigt voksende team, et lager og produktionsfaciliteter.

”Næste år står i salgets tegn. Vi skal have fuldt fokus på kunder, på implementering på hospitalerne, opbygning af service og support, produktion, supply chain, kvalitetssikring osv. Der bliver rigtig travlt, men vi glæder os,” fastslog Marie Lommer Bagger.

reception 1

Toilettet har stået sin prøve

De seneste måneder er der ifølge CTO & COO Niels Kristian Bau-Madsen arbejdet på højtryk for at modne virksomhedens produkt i samarbejde med Gentofte Hospital, hvor der er udført en usability test, og produktet har gennemgået adskillige tests, der kan vise dets robusthed forud for CE-mærkningen.

”En ting er, når et produkt bliver afprøvet i laboratoriet, noget andet er, når det bliver ’mishandlet’ ude i virkeligheden. Her er meget stor forskel. Det er ikke kun produktet, som modnes, det er også organisationen. Det har været fantastisk, at vi har haft lejlighed til at prøve toilettet af i virkeligheden, og at I rent faktisk smiler hver gang, vi kommer igen,” sagde Niels Kristian Bau-Madsen med et smil på læben til teamet på Gentofte Hospital, som har været en god samarbejdspartner i hele forløbet.

Niels Kristian Bau-Madsen kunne også fortælle, at toilettet vil komme i en mere kompakt version i første del af 2023.

reception

Et år med fuld fart på

Measurelets bestyrelse var også flot repræsenteret. Ifølge forkvinde Iben Frithiof Kristoffersen sker der for alvor store ændringer, hurtigt, når man går fra start-up til scale-up.

”Det seneste år er gået stærkt. Vi måtte ud af Futurebox og containerne til rigtige kontorer i sommer. Samtidig vinder Marie flere priser, og Measurelet får en stor investering. Det lyder alt sammen rigtig godt, men der er også en hverdag, hvor alle processer skal på plads, dagligdagen skal køre, der er lagerstyring, serienumre osv. Og så skal man huske på, at der faktisk lå 9 måneders arbejde bag den investering, Measurelet fik i foråret. Det er rigtig hårdt arbejde, så stor cadeau til Marie,” sagde Iben Frithiof Kristoffersen.

reception

reception

Lad os digitalisere væskeregnskabet

med store gevinster

Få viden om det løbende udviklingsarbejde i Measurelet, og følg sundhedsprofessionelle og patienters brug af fremtidens digitale løsninger.

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?