skip to Main Content
Dansk Industri Inviterede Measurelet Med I Debatten På Folkemødet

Dansk Industri inviterede Measurelet med i debatten på Folkemødet

Marie Lommer Bagger, CEO og stifter af Measurelet, deltog på dette års Folkemøde på Bornholm i en spændende debat om iværksætteri hos Dansk Industri.

Ambitioner, drømmene og passionen for at gøre en forskel er ikke til at tage fejl af hos iværksættere – men bumpene på vejen kan være altafgørende for overlevelse. Hos Measurelet er vi stolte af at være med i debatten, da Dansk Industri inviterede til Dilemma-Jam for iværksættere med fokus på de bump, iværksættere støder ind i på vejen.

For en ung medtech-virksomhed som Measurelet kan offentlige indkøb være en udfordring. Det tager lang tid at sælge nye, innovative produkter. Mange skal involveres, der er meget juridisk arbejde og hvem skal i sidste ende tage beslutningen … Forud er ofte gået en årrække med udvikling. For mange virksomheder er det også nødvendigt på et tidpunkt at skabe resultater. Den balancegang er vi i Measurelet ikke de første, der har gået, men det er en udfordring, hvor vejen måske kunne være lettere. Tak, fordi vi måtte dele vores erfaringer og deltage i debatten.

Med i panelet var Louise Herping Ellegaard, Angel Investor fra Herping Invest, Sigurd Agersnap, bolig-, skatte- og iværksætterordfører for SF, Tommy Ahlers, iværksætter og investor, Jakob Engel-Schmidt, kulturminister for Moderaterne og Sine Linderstrøm, chef for SMV og iværksætteri fra DI – Dansk Industri.

Milepæle hos Measurelet

2017 – Vinder af Region Hovedstadens innovationskonkurrence
2017 – Vinder af Berlingske Business Boost
2018 – Milestone Innovation Award
2019 – Vinder af Rolemodel of the Year, Wonder Tech Woman
2019 – Measurelet Output introduceres på de første danske hospitaler
2020 – Vinder af Rotary Iværksætterpris
2021 – Measurelet Toilet installeret på den første danske hospitalsafdeling
2022 – Measurelet opnår investering på 21 mio. kr.
2022 – Dansk Erhverv udråber direktør for Measurelet, Marie Lommer Bagger, som én af de 25 kvindelige iværksættere, du bør kende i 2022
2022 – Finalist i EY Entrepreneur of the Year 2022 i Scaleup/startup-kategorien på Sjælland
2022 – CE-mærkning af Measurelet Toilet.

Lad os digitalisere væskeregnskabet

med store gevinster

Få viden om det løbende udviklingsarbejde i Measurelet, og følg sundhedsprofessionelle og patienters brug af fremtidens digitale løsninger.

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?