skip to Main Content
Intelligent Toilet Installeres På Nordsjællands Hospital

Intelligent toilet installeres på Nordsjællands Hospital

Measurelet Toilet installeret på Nordsjællands Hospital i Hillerød på Kirurgisk afdeling.

Measurelet fik for nylig CE-mærkning på det intelligent toilet, og i maj blev de første Measurelet Toiletter sendt afsted og installeret på kirurgisk afdeling på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

“Det er en kæmpe milepæl for os. Vi er utrolig stolte og glade. Rejsen med at automatisere væskeregnskaber er nu for alvor skudt i gang,” siger CEO Marie Lommer Bagger, der i 2017 vant Region Hovedstadens Innovationskonkurrence for ideen om et intelligent toilet.

Toilettet kan automatisere tidskrævende væskeregnskaber og afhjælpe de massive kapacitetsudfordringer i Sundhedsvæsenet. Der foretages i dag ca. 800.000 væskeregnskaber om året i Danmark. Det koster ca. 13 minutter af en sygeplejerskes tid, hver gang en patient på væskeregnskab skal på toilettet. Ganges toiletbesøg pr. patient i døgnet med det samlede antal patienter på væskeregnskab pr. afdeling, er tidsforbruget hos personalet massivt.

På Nordsjællands Hospital kan patienter på kirurgisk afdeling i fremtiden scanne sig ind via et armbånd og gå på toilettet helt normalt, hvorefter Measurelet Toilet registrerer alle data omkring output. Det sparer sygeplejerskens tid i skyllerummet, præcise data registreres efter alle toiletbesøg i væskedøgnet, der er mindre ressourcespild, og patienten undgår ubehaget ved at skulle aflevere et bækken.

I 2023 bliver de første intelligente toiletter installeret på danske hospitaler. Toilettet havde dog forpremiere på Gentofte Hospitals hjerteafdeling i 2021.

 

Milepæle hos Measurelet

2017 – Vinder af Region Hovedstadens innovationskonkurrence
2017 – Vinder af Berlingske Business Boost
2018 – Milestone Innovation Award
2019 – Vinder af Rolemodel of the Year, Wonder Tech Woman
2019 – Measurelet Output introduceres på de første danske hospitaler
2020 – Vinder af Rotary Iværksætterpris
2021 – Measurelet Toilet installeret på den første danske hospitalsafdeling
2022 – Measurelet opnår investering på 21 mio. kr.
2022 – Dansk Erhverv udråber direktør for Measurelet, Marie Lommer Bagger, som én af de 25 kvindelige iværksættere, du bør kende i 2022
2022 – Finalist i EY Entrepreneur of the Year 2022 i Scaleup/startup-kategorien på Sjælland
2022 – CE-mærkning af Measurelet Toilet.

Lad os digitalisere væskeregnskabet

med store gevinster

Få viden om det løbende udviklingsarbejde i Measurelet, og følg sundhedsprofessionelle og patienters brug af fremtidens digitale løsninger.

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?