skip to Main Content
Measurelet Vækster I Nye Lokaler I DTU Science Park

Measurelet vækster i nye lokaler i DTU Science Park

Measurelet er rykket i nye lokaler i DTU Science Park i Hørsholm. Det giver mulighed for at vækste, efter vi i foråret lukkede en investering på 21 mio. kr. med Vækstfonden i spidsen.

Measurelet lukkede i foråret en investering på godt 21 mio. kr. med Vækstfonden som leadinvestor, PreSeed ventures som co-investor og en række mindre investorer. Samtidig har vi nået en stor milepæl, da vi har fået installeret det første højteknologiske toilet på et dansk hospital efter fem års udviklingsarbejde. En CE-godkendelse af Measurelet Toilet forventes at opnås i efteråret 2022.

Der er med andre ord taget hul på et nyt kapitel i virksomheden. Det har betydet, at vi har været nødt til at rykke teltpælene op og flytte til nye lokaler i DTU Science Park i Hørsholm.

“Det er faktisk lidt vemodigt at sige farvel til FutureBox på DTU i Kgs. Lyngby, som har været et helt særligt miljø og skønne rammer for os som start-up. Det er jo her virksomheden har trådt sine barnesko og opbygget et fantastisk netværk. Men samtidig glæder vi os også til at blive en del af det inspirerende miljø i DTU Science Park i Hørsholm, som rummer Danmarks største biotekklynge, og hvor vi får en unik adgang til et stærkt og innovativt deep tech community. Det kan vi i den grad drage fordel af,” siger direktør Marie Lommer Bagger, der i juni blev udråbt af Dansk Erhverv, som en af de 25 kvindelige iværksættere, du bør kende i 2022.

Nye produktionsfaciliteter og flere ansatte

Flytningen, der er sket hen over sommeren, giver plads til lager og produktionsfaciliteter, som Measurelet har manglet.

Samtidig forventer Measurelet at skulle ansætte flere medarbejdere de kommende år. Her kan placeringen og de gode faciliteter være med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. DTU Science Park ligger nemlig meget tæt på Hørsholm centrum og Helsingørmotorvejen. Hertil er der offentlig transport lige til døren.

 

 

 

measurelet 3measurelet 2measurelet 1LÆS OGSÅ FØLGENDE ARTIKLER

Measurelet henter 21 mio hos en række investorer med Vækstfonden i spidsen
MedWatch 8. april 2022

Direktør for Measurelet udråbt blandt 25 kvindelige iværksættere i 2022
Arrangement hos Dansk Erhverv 9. juni 2022

dansk erhverv

Lad os digitalisere væskeregnskabet

med store gevinster

Få viden om det løbende udviklingsarbejde i Measurelet, og følg sundhedsprofessionelle og patienters brug af fremtidens digitale løsninger.

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?