skip to Main Content
Measurelet Støtter Team Rynkeby

Measurelet støtter Team Rynkeby

Measurelet har indgået en sponsoraftale med Team Rynkeby, der cykler til Paris fra d. 9. til 16. juli 2022 til fordel for børn med kritisk sygdom.

Til sommer sætter 2.250 Team Rynkeby-ryttere sig i sadlen for at tage turen til Paris for at samle penge ind til fordel for børn med kritisk sygdom.

Alle indsamlede midler går til Børnecancerfondens og Børnelungefondens livsvigtige arbejde for sygdomsramte børn, hvor en stor del af pengene indsamles via sponsorater fra velvillige virksomheder. Measurelet har i år støttet Rigshospitalets cykelhold med et Guldsponsorat.

“At støtte Team Rynkeby og dermed hjælpe børn med en kritisk sygdom giver så god mening for os i Measurelet. Vi ønsker at hjælpe børn, ikke kun med vores sponsorat, men også med vores løsninger. Vi ønsker og håber, at vores løsninger vil gøre det lidt lettere for børn at være indlagt. At brugen af bækkener fremadrettet kan minimeres, når man som barn skal have udført et væskeregnskab. Vi glæder os til at følge turen,” siger direktør og tidl. sygeplejerske Marie Lommer Bagger.

Measurelet arbejder sammen med sundhedsprofessionelle, som tager turen til Paris og yder en kæmpe indsats, og derfor er det helt naturligt at bakke dem op på turen.

Alle de indsamlede penge går ubeskåret til børn med kritiske sygdomme og deres familier via Børnecancerfonden og Børnelungefondens livsvigtige arbejde. Der er behov for at støtte op om og rette opmærksomhed til området for at kunne fortsætte den livsvigtige forskning.

Høje forventninger til 2022

Hos Team Rynkeby Fonden er den danske landechef, Jesper Bjerg, dybt taknemmelig over den støtte og opbakning de 21 danske Team Rynkeby-hold bliver mødt med, og han har også høje forventninger til velgørenhedsprojektet i den forestående sæson.

“Det er fantastisk at se, at så mange virksomheder fortsat involverer sig i vores arbejde for kritisk syge børn og deres familier. Vi tager hul på en spændende sæson, hvor vi byder velkommen til flere hold i flere lande, så vi håber at kunne skabe endnu et stort indsamlingsresultat og hjælpe endnu flere børn med kritisk sygdom og deres familier,” siger Jesper Bjerg og fortsætter.

“Set i lyset af de forgangne sæsoner, som har været præget af Covid-19, bliver det også helt fantastisk atter at kunne cykle til Paris, så vi glæder os til at give deltagerne en oplevelse, som de sent vil glemme. Og så glæder vi os naturligvis til, at vi skal ud på landevejene og vise vores fantastiske sponsorer frem, siger han.

Fakta om Team Rynkeby

  • Team Rynkeby er et internationalt velgørenhedscykelhold, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.
  • Team Rynkeby består i år af 2.225 cykelryttere og 360 hjælpere fordelt på 65 hold fra ni lande. Gennem 20 år har Team Rynkeby indsamlet 550 millioner kroner til børn med kritisk sygdom.
  • Turen til Paris afvikles for 21. gang fra den 9. til den 16. juli 2022
  • I Danmark samler Team Rynkeby ind til to organisationer: Børnecancerfonden og Børnelungefonden.
  • I 2021 donerede Team Rynkeby 72,4 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme – heraf gik 24 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

guldsponsor rynkeby

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?