skip to Main Content
Measurelet Nomineret Til EY Entrepreneur Of The Year 2023

Measurelet nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2023

For andet år i træk er Measurelet nomineret til EY Entrepreneur Of The Year i kategorien Start Up/Scale Up, hvor Danmarks dygtigste virksomheder og entrepreneurer hyldes.

EY Entrepreneur Of The Year hylder hvert år danske vækstskabere med den helt rigtige kombination af timing, blik for detaljerne – og en god portion mod.

I år er det andet år i træk af Measurelet er nomineret til den flotte titel som EY Entrepreneur Of The Year i kategorien Start Up/Scale Up. I 2022 endte Measurelet i sidste ende med at blive kåret som vinder af startup-konkurrencen i EY Entrepreneur Of The Year 2022 i region København og Sjælland (Fotoet).

”Dét at blive nomineret betyder utrolig meget for vores interne forståelse, men også for rekruttering og markedsføring. Vi er meget stolte af at blive anerkendt som en virksomhed med de rigtige visioner. Det er en blåstempling af, at vi driver en solid virksomhed. Men det er også rart for mig helt personligt, fordi anerkendelsen gør det langt nemmere at løbe en maraton i hverdagen,” siger Marie Lommer Bagger, stifter og CEO i Measurelet.

I forbindelse med nomineringen er Measurelet blevet interviewet af EYs udvælgelseskomité, som går virksomheden efter i sømmene.

”Det har været en god anledning til at stoppe op og kigge på os selv som virksomhed udefra. Det er utrolig givtigt. For det er der bestemt ikke altid tid til i hverdagen,” siger Marie Lommer Bagger.

Marie Lommer Bagger deltager desuden i en såkaldt fireside chat i selskab med tidligere vindere ved dette års kåring af EY Entrepreneur Of The Year 2023 i Industriens Hus den 23. oktober. Her vil hun fortælle om, hvad prisen har betydet for hende og for Measurelet som virksomhed. Foto fra EY Entrepreneur 2022:

Iværksætteriet stortrives i 2023

Ifølge Per Frandsen, ansvarlig for Startup-kategorien i EY Entreprenur Of The Year i Danmark, stortrives iværksætteriet i 2023. Han er ikke i tvivl om, at danske iværksættere har meget mere end blot passion. De har også en klar retning og en vision, der rækker ud over det sædvanlige.

”Mens verden vakler og global usikkerhed dominerer, blomstrer det danske startup landskab som aldrig før. […] I år har jeg, flere gange end jeg kan tælle, mødt startups, hvor jeg begejstret har tænkt: “Her har vi landsvinderen!”, siger Per Frandsen i denne kronik.

Kort om EY Entrepreneur Of The Year
EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der blev lanceret i USA i 1986. Danske vækstskaberes vilje, visioner og resultater er blevet fejret i mere end 25 år.

Regionskåringerne i København og Sjælland afholdes den 23. oktober 2023 i Industriens Hus i København. Læs mere her

Milepæle hos Measurelet

2017 – Vinder af Region Hovedstadens innovationskonkurrence
2017 – Vinder af Berlingske Business Boost
2018 – Milestone Innovation Award
2019 – Vinder af Rolemodel of the Year, Wonder Tech Woman
2019 – Measurelet Output introduceres på de første danske hospitaler
2020 – Vinder af Rotary Iværksætterpris
2021 – Measurelet Toilet installeret på den første danske hospitalsafdeling
2022 – Measurelet opnår investering på 21 mio. kr.
2022 – Dansk Erhverv udråber direktør for Measurelet, Marie Lommer Bagger, som én af de 25 kvindelige iværksættere, du bør kende i 2022
2022 – Vinder af startup-konkurrencen i EY Entrepreneur Of The Year 2022 i region København og Sjælland
2022 – CE-mærkning af Measurelet Toilet
2023 – Nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2023 i kategorien Start Up/Scale Up.

Lad os digitalisere væskeregnskabet

med store gevinster

Få viden om det løbende udviklingsarbejde i Measurelet, og følg sundhedsprofessionelle og patienters brug af fremtidens digitale løsninger.

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?