skip to Main Content
Measurelet Installerer Flere Toiletter På Gentofte Hospital

Measurelet installerer flere toiletter på Gentofte Hospital

Measurelet har installeret tre nye Measurelet Toiletter på Hjerteafdelingen på Gentofte Hospital og er klar til næste fase af forskningsprojektet.

Hjerteafdelingen på Gentofte Hospital var den første afdeling, som fik installeret et Measurelet Toilet. I første fase blev robusthed og brugervenlighed testet. Nu er vi gået ind i næste fase med tre nye toiletter på Hjerteafdelingen på Gentofte Hospital.

Hos Measurelet glæder vi os meget, til at fortsætte samarbejdet med afdelingen og det forskningsprojekt, der pågår med sygeplejeprofessor Hanne Konradsen i spidsen.

I den kommende fase af forskningsprojektet vil de nye toiletter blive en integreret del af daglig klinisk praksis, hvor væskeregnskaber er et vigtig parameter i behandlingsøjemed.

measurelet gentofte 2Visionen med toilettet er at løse processerne omkring væskebalancemålinger for at skabe præcise og kvalitative data, der danner grundlag for og understøtter en medicinsk diagnostik og forebyggelse af sygdomme hos patienter. Målet er at opnå bedre behandling, færre komplikationer, hurtigere udskrivning og forbedret velvære for patienten og et bedre arbejdsmiljø.

Der foretages i dag ca. 800.000 væskeregnskaber om året i Danmark. Det foregår manuelt og koster ca. 13 minutter af en sygeplejerskes tid, hver gang en patient på væskeregnskab skal på toilettet. Ganges toiletbesøg pr. patient i døgnet med det samlede antal patienter på væskeregnskab pr. afdeling, er tidsforbruget hos personalet massivt.

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?