skip to Main Content
Measurelet Styrker Produktion Og Supply Chain

Measurelet styrker produktion og supply chain

Victor Da Costa er biomedicinsk ingeniør og skal stå for at opbygge produktion og supply chain hos Measurelet i forbindelse med installationen af det intelligente toilet på de danske hospitaler i 2023.

Efter 5 års udvikling har Measurelet fået CE-mærkning på det intelligente toilet. I 2023 skal toilettet installeres på de første danske hospitaler. Derfor har vi budt velkommen til Victor Da Costa, som er i fuld gang med at opbygge vores produktion og supply chain i vores nye lokaler på DTU Science Park i Hørsholm.

Victor Da Costa er procesudviklingsingeniør med stor erfaring og teknisk træning bag sig. Han har bl.a. været ansat hos Blusense Diagnostics, Frontwave, Biosurfit og Olympus.

Victor Da Costa har bl.a. været i gang med at bygge de første toiletter til Gentofte og Nordsjællands hospitaler og står for lageropbygning/struktur, produktvejledninger m.m.

”Det er utroligt spændende at blive en del af holdet og være med på den udviklingsrejse, Measurelet er i fuld gang med. Her er brug for alle hænder. Samtidig kan jeg se muligheder, som jeg også rigtig gerne vil bidrage til. Og så er jeg blevet en del af et fantastisk team med Marie i spidsen, som er en meget inspirerende iværksætter,” fortæller Victor Da Costa.

Victor Da Costa taler flere sprog og har tidligere arbejdet i internationale teams. I Measurelet er han den første udenlandske medarbejder.

Større team og nye lokaler

Measurelet er det seneste år for alvor gået fra start up til scale up. I sommeren 2022 rykkede Measurelet ind i nye og større lokaler på DTU Science Park i Hørsholm for at få plads til lager og produktionsfaciliteter.

I 2022 bød Measurelet velkommen til Niels Kristian Bau-Madsen, som er CTO og COO i Measurelet og har ansvaret for produktudvikling og kvalitetssikring. Senere på året blev software ingeniør Casper Tollund en del af teamet, da der blev brug for flere interne ressourcer til at styrke udviklingen af softwaren bag bl.a. det intelligente toilet.

produktion 1 scaled e1678963261761

Milepæle hos Measurelet

2017 – Vinder af Region Hovedstadens innovationskonkurrence
2017 – Vinder af Berlingske Business Boost
2018 – Milestone Innovation Award
2019 – Vinder af Rolemodel of the Year, Wonder Tech Woman
2019 – Measurelet Output introduceres på de første danske hospitaler
2020 – Vinder af Rotary Iværksætterpris
2021 – Measurelet Toilet installeret på den første danske hospitalsafdeling
2022 – Measurelet opnår investering på 21 mio. kr.
2022 – Dansk Erhverv udråber direktør for Measurelet, Marie Lommer Bagger, som én af de 25 kvindelige iværksættere, du bør kende i 2022
2022 – Finalist i EY Entrepreneur of the Year 2022 i Scaleup/startup-kategorien på Sjælland
2022 – CE-mærkning af Measurelet Toilet.

Lad os digitalisere væskeregnskabet

med store gevinster

Få viden om det løbende udviklingsarbejde i Measurelet, og følg sundhedsprofessionelle og patienters brug af fremtidens digitale løsninger.

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?