skip to Main Content

MEASURELET I MEDIERNE

Er du journalist og ønsker et interview eller en kommentar fra Measurelet, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med baggrundsinformation og ekspertviden.

Pressekontakt: Mathilde Forstholm
Tlf: 61653065

measurelet hillerød

Intelligent toilet installeres på Nordsjællands Hospital

I maj 2023 blev de første Measurelet Toiletter sendt afsted og installeret på kirurgisk afdeling på Nordsjællands Hospital i Hillerød.
Læs mere
mikael østergaard larsen

Salgsdirektør hentet i multinational virksomhed

Measurelet kan nu byde velkommen til salgsdirektør Mikael Østergaard Larsen, som skal stå i spidsen for at opbygge salgsorganisationen.
Læs mere
bootstrapping measurelet

Bootstrapping sætter fokus på bestyrelser i startups

Bootstrapping har lavet en serie om bestyrelser i startups med erfaringer fra begge sider af bordet. I første del deler CEO i Measurelet, Marie Lommer Bagger, sine erfaringer.
Læs mere
victor da costa

Measurelet styrker produktion og supply chain

Victor Da Costa er biomedicinsk ingeniør og skal stå for at opbygge produktion og supply chain i forbindelse med, at det intelligente toilet rammer markedet.
Læs mere
medwatch ce maerkning

MedWatch: Ny teknologi får CE-mærkning

Intelligent toilet er efter CE-mærkning på vej til danske hospitaler. Opfindelsen vil kunne automatisere tidskrævende væskeregnskaber og aflaste personale.
Læs mere
sn artikel

Iværksætter og kvinde: Marie Lommer Bagger i Frederiksborg Amts Avis

Som kvinde i en iværksætterverden skal du være parat til at række ud efter andre og tage en ny identitet på dig, siger Marie Lommer Bagger.
Læs mere
marie lommer bagger, sygeplejersken

Sygeplejersken portrætterer sygeplejerske og iværksætter Marie Lommer Bagger

Magasinet Sygeplejersken har mødt direktør i Measurelet, Marie Lommer Bagger, til en snak om Maries historie fra sygeplejerske til iværksætter.
Læs mere
baby & boomer på 24syv

Direktør i Measurelet i Baby & Boomer på radio 24syv

Baby & Boomer på radio 24syv sætter fokus på kvindelige versus mandelige iværksættere. Direktør i Measurelet, Marie Lommer Bagger, er inviteret i studiet.
Læs mere
dtu iværksætter

DTU sætter fokus på kvindelige iværksættere

DTU styrker indsatsen for at fremme ligestilling i iværksættermiljøet, hvor kvinder bliver mødt med mistillid fra investorer. Se interview med CEO, Marie Lommer Bagger.
Læs mere
measurelet i børsen

Portræt af Marie Lommer Bagger i Børsen

Efter 12 år som sygeple­jerske blev hun iværksætter: “Den største udfordring er at bevare troen på sig selv”. Læs portræt af direktør i Measurelet, Marie Lommer Bagger, i Børsen.
Læs mere
casper tollund

Measurelet udvider teamet med software ingeniør

Casper Tollund er tiltrådt som software ingeniør i Measurelet. Det sker i forbindelse med, at Measurelet bevæger sig fra start up til scale up og lancerer Measurelet Toilet.
Læs mere
alt for damerne

Portræt af Marie Lommer Bagger i podcasten Iværksætterkvinder

Podcasten Iværksætterkvinder har lavet et portræt af Measurelets stifter Marie Lommer Bagger, der har udviklet det intelligente toilet.
Læs mere

 

Back To Top

Skal vi digitalisere væskeregnskabet med store gevinster?