skip to Main Content

MEASURELET I MEDIERNE

Er du journalist og ønsker et interview eller en kommentar fra Measurelet, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med baggrundsinformation og ekspertviden.

Pressekontakt: Mathilde Forstholm
Tlf: 61653065

measurelet

Measurelet finalist i EY Entrepreneur Of The Year 2022

Measurelet er finalist i Startup/Scaleup-kategorien i EY Entrepreneur Of The Year 2022 - Danmarks mest anerkendte vækstskaberkonkurrence.
Læs mere
niels kristian bau-madsen

Measurelet henter Senior Director fra farmagigant til at skalere i 2022

Niels Kristian Bau-Madsen er tiltrådt som CTO og COO i Measurelet. Han er tidligere Senior Director hos farmagiganten Zoetis.
Læs mere
patient foretrækker measurelet scale

Patient: Jeg vil gerne undgå at gå på gangen med et bækken

69-årige Kirsten har været på væskeregnskab op til flere gange. Hun har to gange afprøvet Measurelet Scale, og sidste gang bad hun specifikt om det.
Læs mere
dtu science park hørsholm

Measurelet vækster i nye lokaler i DTU Science Park

Measurelet er rykket i nye lokaler i DTU Science Park i Hørsholm. Det giver mulighed for at vækste, efter vi i foråret lukkede en investering på 21 mio. kr. med Vækstfonden i spidsen.
Læs mere
dansk erhverv

Direktør for Measurelet udråbt blandt 25 kvindelige iværksættere i 2022

Dansk Erhverv har netop udråbt Marie Lommer Bagger, direktør i Measurelet, som en af de 25 kvindelige iværksættere, du bør kende i 2022.
Læs mere
team rynkeby rigshospitalet

Measurelet fik besøg af Team Rynkeby fra Rigshospitalet

Measurelet fik fredag eftermiddag besøg af Team Rynkeby fra Rigshospitalet. Vi glæder os til at heppe på dem på turen til Paris fra den 9. til 16. juli.
Læs mere
di

DI inviterede os til debat om kvindeligt iværksætteri

Dansk Industri havde for nyligt sat stifter og CEO af Measurelet Marie Lommer Bagger i stævne om kvindeligt iværksætteri sammen med en række andre kendte kvinder.
Læs mere
dtc magazine

Measurelet ugens startup på Bootstrapping.dk

Medtech-virksomheden Measurelet har lige fået en investering på godt 21 mio. kr. Læs interview med Marie Lommer Bagger i Bootstrapping den 17. maj 2022.
Læs mere
rynkeby

Measurelet støtter Team Rynkeby

Measurelet har indgået en sponsoraftale med Team Rynkeby, der cykler fra Danmark til Paris fra den 9. til 16. juli 2022 til fordel for børn med kritisk sygdom.
Læs mere
sundhedsmesse i aalborg. measurelet i tv2 nord

TV 2 Nord: Nu kan du få målt, hvor mange pøller du laver

TV 2 Nord interviewede Measurelet på 'Når Innovation Lykkes på Tværs 2022' i Aalborg med 300 aktører fra sundhedsvæsenet, kommunen og private virksomheder.
Læs mere
measurelet lorry

TV 2 Lorry: Sygeplejerske fik lovende idé

Da Marie Lommer Bagger arbejdede som sygeplejerske på Rigshospitalet, fik hun idéen til at udvikle et teknologisk toilet, der selv…

Læs mere
measurelet toilet

MedWatch: Measurelet henter 21 mio hos en række investorer med Vækstfonden i spidsen

Medicovirksomheden Measurelet har lukket en investering på godt 21 mio. kr. og har samtidig fået installeret sit første højteknologiske toilet…

Læs mere

 

Back To Top